toate categoriile

Despre Noi

Esti aici : Acasă> Despre noi

Profilul Companiei

Hunan Anteyou Electromechanical Equipment Co., Ltd.  a fost fondată în 1991. Este un producător binecunoscut de seturi de generatoare diesel din China. De mai bine de 30 de ani, se concentrează pe cercetarea și dezvoltarea, producția și vânzările de grupuri electrogene diesel. Compania are sediul în orașul Changsha, provincia Hunan, iar baza de producție este în provincia inginerie mecanică și electrică --- Jiangsu. Are peste 50 de angajați în departamentele de producție, tehnologie, control al calității, vânzări și comerț internațional, cu o capacitate anuală de producție de 1,000 de unități. Este o întreprindere națională de înaltă tehnologie, care poate fi personalizată în funcție de cerințele proprii ale clienților.

Avem propria noastră marcă --- Antyo Generator, care produce și vinde în principal seturi obișnuite, automate, silențioase, cu zgomot redus, conectate la rețea cu mai multe unități, seturi de generatoare diesel pentru centrale electrice mobile. Puterea motorului diesel selectează motoarele autohtone și importate în funcție de nevoile clienților și este echipată cu generatoare de înaltă calitate pentru a oferi soluții profesionale de alimentare. Există multe mărci de generatoare diesel din care să alegeți, cum ar fi Cummins, Perkins, Volvo, Weichai, Yuchai, Shangchai etc. Are certificări ISO9001-2000, CE și alte autorități internaționale și certificări ale sistemului de calitate.

Generatoarele sunt utilizate pe scară largă în mine, bănci, spitale, construcții navale, telecomunicații, producție de petrol, clădiri înalte, construcții de câmp și alte domenii sau sunt utilizate ca surse de energie de rezervă. Seturile de generatoare diesel Antyo și-au stabilit o bună reputație în rândul clienților cu produse și servicii de înaltă calitate, iar produsele noastre au fost exportate în Europa, America de Sud, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Africa și Rusia.

AL NOSTRU FABRICA

bt
bt
bt