toate categoriile

industria de știri

Esti aici : Acasă> Noutăți > industria de știri

Depozitarea, instalarea și amplasarea grupului generator diesel trebuie să îndeplinească următoarele condiții

Ora: 2019-12-10 Accesări: 3

1. Sala mașinilor este spațioasă și luminoasă, bine ventilată, umiditate scăzută și temperatură ambientală <40℃.
2. Pentru lucrul de noapte trebuie furnizat echipament de iluminat bun, iar capacul de protecție trebuie adăugat pentru utilizare în aer liber pentru a evita ploaia și expunerea.
3. Mediul ar trebui să fie curat, iar articolele care produc gaze acide, alcaline și alte gaze corozive nu au voie să fie plasate în jur.
4. Țeava de evacuare a motorului diesel trebuie deblocată și încercați să evitați ca țeava să fie prea lungă sau să se rotească brusc. Când conducta de evacuare este conectată la exterior, conducta exterioară trebuie să fie înclinată puțin în jos, astfel încât apa condensată din conductă să poată curge afară.
5. Dacă generatorul diesel nu este fixat pe fundație, sub șasiu poate fi plasată o placă de cauciuc pentru a reduce vibrațiile.
6. Următoarele puncte trebuie făcute atunci când se instalează grupuri electrogene diesel.
1) Fundația este din beton, dar fundația nu trebuie conectată cu fundația clădirii. Distanța dintre peretele clădirii și unitate nu este mai mică de 1.5 metri.
2) La instalare, utilizați o nivelă cu bulă de aer pentru a măsura nivelarea pentru a vă asigura că unitatea este fixată pe baza unei poziții orizontale.
3) Pentru siguranța personală, generatorul și ecranul comutatorului trebuie împământate separat, iar aria firului de împământare nu trebuie să fie mai mică decât aria secțiunii transversale a firului de ieșire a generatorului. Firul de împământare poate fi conectat la o conductă de apă subterană sau la o placă de oțel adânc îngropată pentru a asigura o împământare bună, iar rezistența de împământare nu trebuie să fie mai mare de 50 ohmi.
4) Unitatea de răcire deschisă trebuie să fie echipată cu conducte suplimentare de apă de răcire pentru a asigura o alimentare suficientă cu apă de răcire.
5) Pentru a reduce zgomotul ambiental, se poate conecta un dispozitiv extern de reducere a zgomotului.
6) După instalare, alinierea greșită a arborelui generatorului la arborele principal al motorului diesel ar trebui să fie, în general, mai mică de 0.15 mm, iar deplasarea arborelui generatorului la suprafața de capăt al volantului ar trebui să fie în general mai mică de 0.5/400.
7) Bateria trebuie conectată conform schemei circuitului de pornire și încărcare din „Instrucțiunile de întreținere și utilizare a motorului diesel”.