toate categoriile

industria de știri

Esti aici : Acasă> Noutăți > industria de știri

Când instalați grupuri electrogene diesel, acordați atenție următoarelor elemente

Ora: 2021-05-16 Accesări: 33

1. Locul de instalare trebuie să fie bine ventilat, capătul generatorului ar trebui să aibă suficiente prize de aer, iar capătul motorului diesel trebuie să aibă ieșiri bune de aer. Suprafața ieșirii de aer trebuie să fie de peste 1.5 ori mai mare decât suprafața rezervorului de apă.
2. Zona din jurul locului de instalare trebuie păstrată curată și evitați plasarea în apropiere a obiectelor care pot produce gaze și vapori acide, alcaline și alte corozive. Dacă condițiile permit, trebuie echipate dispozitive de stingere a incendiilor.
3. Dacă este folosit în interior, conducta de evacuare trebuie conectată la exterior. Diametrul țevii trebuie să fie ≥ diametrul țevii de evacuare a tobei de eșapament. Cotul țevii nu trebuie să depășească 3 pentru a asigura evacuare lină. Înclinați conducta în jos cu 5-10 grade pentru a evita injectarea apei de ploaie; dacă conducta de evacuare este instalată vertical în sus, trebuie instalată un capac de ploaie.
4. Când fundația este din beton, utilizați o nivelă pentru a măsura nivelul acesteia în timpul instalării, astfel încât unitatea să fie fixată pe o fundație plană. Ar trebui să existe plăcuțe speciale anti-vibrații sau șuruburi de picior între unitate și fundație.
5. Carcasa unității trebuie să aibă o împământare de protecție fiabilă. Pentru generatoarele care trebuie să aibă un punct neutru direct împământat, punctul neutru trebuie să fie împământat de un profesionist și echipat cu dispozitive de protecție împotriva trăsnetului. Este strict interzisă utilizarea dispozitivului de împământare al rețelei de alimentare pentru neutru Punctul este împământat direct.
6. Comutatorul cu două căi dintre generator și rețea trebuie să fie foarte fiabil pentru a preveni transmiterea inversă a puterii. Fiabilitatea cablajului comutatorului cu două căi trebuie să fie inspectată și aprobată de departamentul local de alimentare cu energie.
7. Cablajul bateriei de pornire trebuie să fie ferm.