toate categoriile

industria de știri

Esti aici : Acasă> Noutăți > industria de știri

Cum să porniți un grup electrogen diesel

Ora: 2019-06-15 Accesări: 11

1) Așezați comutatorul selector al regulatorului de tensiune de pe ecranul comutatorului în poziția manuală.
2) Porniți comutatorul de combustibil și, în același timp, fixați mânerul de comandă a combustibilului în poziția de accelerație de aproximativ 700 rpm.
3) Folosiți mânerul comutatorului pompei de ulei de înaltă presiune pentru a pompa manual uleiul în mod continuu până când există rezistență la pomparea uleiului și injectorul de combustibil scoate un scârțâit clar.
4) Puneți mânerul comutatorului pompei de ulei în poziția de lucru și împingeți supapa de reducere a presiunii în poziția de reducere a presiunii.
5) Porniți mânerul manual sau apăsați butonul de pornire electrică pentru a porni motorul diesel. Când motorul diesel atinge o anumită turație, trageți rapid arborele reducător înapoi în poziția de lucru pentru a porni motorul diesel.
6) După ce pornește motorul diesel, întoarceți cheia electrică înapoi în poziția de mijloc, iar viteza trebuie controlată la 600-700 rpm și acordați o atenție deosebită presiunii uleiului și indicației manometrului (pentru presiunea uleiului de lucru, vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare ale diferitelor motoare diesel). Dacă nu există nicio indicație de presiune a uleiului, opriți imediat pentru inspecție.
7) Dacă generatorul diesel funcționează normal la viteză mică, viteza poate fi crescută treptat la 1000~1200 rpm pentru funcționarea de preîncălzire. Când temperatura apei este de 50~60℃ și temperatura uleiului ajunge la aproximativ 45℃, atunci viteza va crește la 1500 rpm. /Min, observați că frecvențametrul panoului de distribuție ar trebui să fie în jur de 50 Hz, iar voltmetrul să fie de 380-410 volți. Dacă tensiunea este ridicată sau scăzută, reostatul câmpului magnetic poate fi reglat.
8) Dacă generatorul diesel funcționează normal, puteți închide comutatorul de aer dintre generator și sarcină, apoi creșteți treptat sarcina și trimiteți puterea către exterior.