toate categoriile

industria de știri

Esti aici : Acasă> Noutăți > industria de știri

Care sunt avantajele grupurilor electrogene diesel paralele?

Ora: 2018-09-15 Accesări: 7

Care sunt avantajele grupurilor electrogene diesel paralele? În primul rând, trebuie să înțelegem care este combinația de grupuri electrogene și dulapuri diesel. Dulapul paralel este, de asemenea, dulapul de control automat al generatorului.

 Atunci când două sau mai multe grupuri electrogene sunt combinate pentru a furniza energie sarcină sau când unul sau mai multe grupuri electrogene sunt combinate pentru a furniza energie rețelei, seturile generatoare diesel trebuie să fie conectate în paralel, astfel încât sistemul să poată îndeplini cerințele de îmbinare. alimentarea cu energie electrică și generarea de energie electrică. Aparatul functioneaza normal.

Avantajele grupurilor electrogene diesel paralele:

 1. Îmbunătățiți fiabilitatea și continuitatea sistemului de alimentare cu energie. Deoarece mai multe unități sunt conectate în paralel pentru a forma o rețea electrică, tensiunea și frecvența sursei de alimentare sunt stabile și pot rezista impactului schimbărilor mari de sarcină.
 2. Întreținerea și întreținerea sunt mai convenabile. Mai multe unități pot fi utilizate în paralel, pot fi expediate central și distribuite sarcini active și reactive, ceea ce poate face întreținerea și repararea convenabile și la timp.
 3. Mai economic. În funcție de dimensiunea încărcăturii online, un număr adecvat de unități de putere redusă poate fi investit pentru a reduce risipa de combustibil și ulei cauzată de funcționarea cu sarcină mică a unităților de mare putere.
 4. Extinderea viitoare este mai flexibilă. Trebuie doar să instalați generarea de energie și echipamentul paralel cu puterea necesară curentă. Când compania trebuie să extindă capacitatea rețelei în viitor, va adăuga seturi de generatoare diesel, iar extinderea grupurilor de generatoare poate fi realizată cu ușurință în par.

Cât timp trebuie înlocuit cele trei elemente de filtrare ale grupului generator diesel?

Cele trei elemente de filtrare ale grupurilor generatoare diesel sunt împărțite în filtru diesel, filtru de ulei și filtru de aer. Deci, cât timp trebuie înlocuit cele trei elemente de filtrare ale grupului generator diesel?

1. Filtrul de motorină trebuie înlocuit o dată după 400 de ore de funcționare a grupului generator diesel. Ciclul de înlocuire depinde și de calitatea motorinei. Dacă motorina de calitate este slabă, ciclul de înlocuire trebuie scurtat.
 2. Filtrul de ulei trebuie înlocuit o dată când generatorul diesel funcționează aproximativ 200 de ore.
 3. Filtrul de aer se înlocuiește conform afișajului indicatorului. În cazul în care calitatea aerului în zona în care se utilizează generatorul diesel este slabă, ciclul de înlocuire al filtrului de aer ar trebui, de asemenea, scurtat.

 Mai sus este situatia generala a inlocuirii celor trei elemente de filtrare ale unui grup electrogen diesel, insa perioada de inlocuire este diferita in functie de timpul de utilizare a zonei.llel, ceea ce face ca investitia initiala sa fie mai semnificativa.