toate categoriile

industria de știri

Esti aici : Acasă> Noutăți > industria de știri

Care sunt avantajele grupurilor electrogene diesel paralele?

Ora: 2018-12-20 Accesări: 5

Care sunt avantajele grupurilor electrogene diesel paralele? În primul rând, trebuie să înțelegem care este combinația de grupuri electrogene și dulapuri diesel. Dulapul paralel este, de asemenea, dulapul de control automat al generatorului.

Atunci când două sau mai multe grupuri electrogene sunt combinate pentru a furniza energie sarcină sau când unul sau mai multe grupuri electrogene sunt combinate pentru a furniza energie rețelei, seturile generatoare diesel trebuie să fie conectate în paralel, astfel încât sistemul să poată îndeplini cerințele de îmbinare. alimentarea cu energie electrică și generarea de energie electrică. Aparatul functioneaza normal.

Avantajele grupurilor electrogene diesel paralele:

 1. Îmbunătățiți fiabilitatea și continuitatea sistemului de alimentare cu energie. Deoarece mai multe unități sunt conectate în paralel pentru a forma o rețea electrică, tensiunea și frecvența sursei de alimentare sunt stabile și pot rezista impactului schimbărilor mari de sarcină.
 2. Întreținerea și întreținerea sunt mai convenabile. Mai multe unități pot fi utilizate în paralel, pot fi expediate central și distribuite sarcini active și reactive, ceea ce poate face întreținerea și repararea convenabile și la timp.
 3. Mai economic. În funcție de dimensiunea încărcăturii online, un număr adecvat de unități de putere redusă poate fi investit pentru a reduce risipa de combustibil și ulei cauzată de funcționarea cu sarcină mică a unităților de mare putere.
 4. Extinderea viitoare este mai flexibilă. Trebuie doar să instalați generarea de energie și echipamentul paralel cu puterea necesară curentă. Când compania trebuie să extindă capacitatea rețelei în viitor, va adăuga grupuri electrogene diesel, iar extinderea grupurilor electrogene poate fi realizată cu ușurință în paralel, ceea ce face ca investiția inițială să fie mai semnificativă.